Právě čtete

Jaké podprsenky se nejvíce líbí mužům?

24181  
Sdílet: 

Jaké podprsenky se nejvíce líbí mužům?

Správný výběr podprsenky je velké téma samo o sobě, které je pro pohodlí při jejím nošení to nejdůležitější. Někdy se ale v rámci partnerského vztahu vyplatí nehledět jen na to, aby podprsenka nabízela vysoký komfort pro ženu, ale aby uspokojila i mužské oko. Jenže jak odhadnout, co se bude mužům líbit?

1. 9. 2015 5 min. čtení Redakce
Jaké podprsenky se nejvíce líbí mužům?

Jsou lepší plnější či krajkové podprsenky? Barevné nebo ty naprosto jednoduché? S komplikovanějšími tvary nebo naprosto minimalistické?

Abychom na tuto otázku získali fundovanou odpověď, zeptali jsme se autentických českých mužů, jaké podprsenky se jim vlastně líbí. Uvítáme, když se v komentářích do naší ankety připojí co nejvíce z vás.

5_ret

Lukáš (36 let, project manažer): Černá klasika. V jednoduchosti je krása a tohle je hezké, jednoduché a za mě určitě palec nahoru. Je super do práce i ven. Černá bude fungovat vždy.

Jakub (29 let, novinář): Nemůžu se rozhodnout, jestli můj favorit je tahle nebo ta modrá sportovní. Mám pocit, že obě mají hlavně tu výhodu, že budou pohodlné a z příjemného materiálu. A černá barva působí prostě a jednoduše klasicky. Akorát jsem nikdy nebyl fanoušek těch zbytečných mašliček uprostřed. Takže ve finále se mi pořád nejvíc zamlouvá ta modrá.

Ondřej (21 let, prodejce hudebních nástrojů): Krása. Tohle vypadá, jako by to nosila Batwoman. Černá je prostě univerzálně sexy a přísná tutovka. Vypadá pohodlně a jasně stanovuje hranici mezi tím, co je oblečení a co tělo. Černá symbolizuje tajemno a vždy něco schovává. U podprsenek to pak platí dvojnásob.

Petr (35 let, IT): Černá klasika. Neurazí ani nenadchne. Asi je to praktická záležitost.

2_ret

Lukáš (36): Tahle není špatná. Konečně u ní mám pocit, že přišla ženská na rande a chce se líbit.

Jakub (29): Já jsem teda taky slyšel, že devadesátky jsou zpátky, ale tohle je už trochu moc, ne? Hned mi do hlavy naskočil film Něco na té Mary je, konkrétně scéna, kdy si jde Ben Stiller před randem s Cameron Diaz na radu kamaráda ještě bleskurychle „ulevit“ do koupelny, aby nebyl nervózní, a jediné, co v tu chvíli má po ruce, je soudobý katalog spodního prádla. Mám pocit, že tenhle kousek bude na dotek rozdávat rány statické elektřiny, a i když ho po několika průbojích zvládnete ze své milé sundat a odhodit, bude vás dál vyrušovat tím, že ve tmě svítí.

Ondřej (21): Můj favorit. Barva, která ani vyloženě nevzrušuje, ani nenudí. Mám pocit, že z téhle podprsenky sálá individualita a nezávislost, stejně jako potřeba být někomu blízký. A přesně tohle se mi líbí. Je to nenásilně sexy, tvar přátelsky podporuje poprsí a neukazuje zbytečně moc. Naopak. Diskrétně vybízí a upozorňuje na to, že tahle holka má úroveň. Zkrátka něco, co by zřejmě nosila Gwyneth Paltrow.

Petr (35): Nelíbí se mi ani barva, ani tvar. Vůbec není sexy.

3_ret

Lukáš (36): Ta je docela pěkná. Taková sportovnější, jak je bez všech těch krajek a kytiček. Jen kdybych ji ve skutečnosti na nějaké holce viděl, měl bych pocit, že než mě sbalila, šla si dát trochu do těla do fitka. Úplně ji vidím – na rotopedu královna, večer dáma.

Jakub (29): Normální sportovní podprsenka v celkem pěkné barvě. Tenhle typ si mi líbí, protože dá vyniknout reálnému tvaru poprsí a je hlavně a především funkční. O tom, myslím, přece spodní prádlo má být, ne? O funkčnosti. Já taky nenosím latexová tanga, abych si připadal sexy. Nosím šedé slipy, aby mi nic nevypadlo z kraťasů.

Ondřej (21): No tohle opravdu ne. Vzpomínáte si na takovou tu modrou mimozemskou zpěvačku z Pátého elementu? Tahle podprsenka vypadá, jako by ji vyrobili z její kůže. Skoro jako moře. Nebo nebe. Barvu bych za diskrétního osvětlení asi i přetrpěl, ale ten tvar… tohle je spodní prádlo pro kulturistku, ne?

Petr (35): Trochu sportovní styl. Nemám nic proti. Dobrá barva.

4_ret

Lukáš (36): Tahle je v pohodě. Barva super, elegantní.

Jakub (29): Tohle je podobný příběh jako předešlá modrá. Funkční podprsenka pod šaty, když nechcete, aby vám koukala ramínka. Nic míň, nic víc.

Ondřej (21): Tenhle kus je pro mě jako rubikova kostka – měl jsem to v ruce už mockrát, ale nikdy jsem to pořádně nepochopil. Zvláštní tvar. Je to sexy? Je to diskrétní? Já ani nevím. Leskne se to jako oblečení ze Star Treku, barvu to má jak oříškový krém z reklamy na Kinder Bueno. Mám to svlíknout? Mám to sníst? Těžko říct.

Petr (35): Zvláštní. Asi praktická než cokoliv jiného. Nic mi to neříká.

6_ret

Lukáš (36): Super. Barva kompletně i ta krajka. Baví mě ze všech asi nejvíc. Je sexy, když je vidět něco i bez odhalení, a věděl bych, že mě čeká noc snů.

Jakub (29): Jé, takové mívala ve skříni moje babička z Havířova! A v Šakalích létech podobnou Kšanda nosil obráceně přes záda jako padák! Vsadím se, že má dnes ještě spousty dalších využití: taška na nákup, spací čepice pro dva…

Ondřej (21): Tyhle průhledné pavučinky jsou fajn. U podprsenky určitě. Jako taková mlha kryjící celé poprsí. Ačkoliv bystrému oku neunikne, že to vlastně odkrývá úplně všechno. Takže ve finále… V podobném provedení jsem viděl i kalhotky a nějak mi unikal jejich význam. Abych to vysvětlil. Tahle podprsenka toho sice moc nezakryje, ale aspoň drží tvar poprsí a dopřeje holkám pohodlí. Proto má určitě smysl.

Petr (35): Tohle moc ne. Sice je to sexy prosvítající krajka, ale barva ani styl se mi moc nelíbí.

1_ret

Lukáš (36): Nooo, to není úplně můj šálek kávy. Přijde mi to moc umělé, moc červené. Jak to jen přirovnat – možná k černovlásce nebo havranovi. Já jsem ale jemný kluk, tohohle se lekám. Nešel bych do toho.

Jakub (29): Tahle kombinace červené a černé mi připomíná německé seriály, co dávali v televizi před patnácti lety. Takové to archetypálně sexy prádélko, které na sobě má jakási nebezpečná dračice, která dokáže svést každého mrknutím oka. Přijde mi to spíš daleko víc k smíchu než sexy. Ale možná právě to má být pointa tohoto modelu. Je to tak klišovité, že to z holky máte okamžitou tendenci strhnout, zahodit do rohu a zapomenout, že ta věc vůbec kdy existovala.

Ondřej (21): Tohle je podprsenka, se kterou jsem se osobně nikdy nesetkal. Díky bohu. Co do tvaru ve mně vyvolává vzpomínky na sluneční brýle Kurta Cobaina a to mě teda moc nebere. Navíc kombinace červené barvy a černého vyšívání mi bleskurychle připomněla kostýmy afektovaných postav ze seriálu Divoký anděl, který jsem sledoval jako prcek se svou mamkou. A ačkoliv flashbacky do dětství miluju, v ložnici je kategoricky odmítám.

Petr (35): Sexy. Červená a černá je dobrá kombinace. Krajky mě baví.

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články