Právě čtete

Jakým outfitem dát sbohem létu? Blogerky poradí

4119  
Sdílet: 

Jakým outfitem dát sbohem létu? Blogerky poradí

Typicky nevypočitatelné počasí, při kterém je například přes den teplo a večer zima, je tady. Málokdo si za prosluněného rána vzpomene vzít si s sebou ještě jednu vrstvu navíc, nebo naopak celý den nosíme bundu v ruce, protože ráno bylo zataženo. Některé pozdně letní večery si s naším šatníkem pohrávají, jak se jim zlíbí. Fashion blogerky ze Style of Becca a Hi Lychee prozradili, co si na takové počasí obléct a přitom zůstat elegantní a stylová.

31. 8. 2016 2 min. čtení Redakce
Jakým outfitem dát sbohem létu? Blogerky poradí

Rebeka ze Style of Becca

3 done

V létě automaticky odhazujeme černou a nahrazujeme jí světlejšími barvami. Asi nejklasičtější letní barevná kombinace je tmavě modrá-bílá-červená. To je skutečné synonymum léta, nevychází z módy a baví mě každý rok. Obzvlášť navy blue, tedy tmavě modrá, je přímo zázračná. Funguje tam, kde by oblíbená černá celkový dojem zkazila. Tam, kde by to s černou nešlo, to jde s tmavě modrou přímo perfektně. Jako důkaz chci ukázat příklad s výraznými barvami jako je žlutá, růžová a červená. S černou vypadá puberťácky, někdy skoro až levně. Ale s tmavě modrou jako zázrakem působí. Proto se nezlobím, že tmavě modrou označují za novou černou. Francouzsky jí milují odjakživa, u nás jí mnoho lidí přichází na chuť.

Stavebním prvkem druhého outfitu jsou vzorované kalhoty, opět v bílo-tmavě modré kombinaci. K nim jsem zvolila kratší tričko odhalující kousek opálené kůže na břichu. Tyhle kousky nosím jedině v létě, v chladnějším počasí si dávám pozor na zdraví. Proto jsem si vzala svojí denimovou bundu, kterou si v průběhu dne uvážu kolem pasu, abych ji nenosila v ruce. Výsledek má nádech 90. let, které jsou na výsluní a já si je velmi oblíbila. Cítím se v tom jako mladá rebelující Pařížanka :)

4 done

Linda z Hi Lychee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Červená barva je skvělá pro přechod mezi létem a podzimem, jelikož rozzáří každý outfit. Já tento tříčtvrteční top zkombinovala s širšími džínovými kalhotami, díky kterým je outfit nenuceně elegantní a ideální na každodenní nošení, běhání po městě či návrat do školy. Podobné kousky by se skvěle hodily k bílým teniskám, já ale nakonec zvolila černé balerínky, které dodají na ženskosti, jež je pro pařížský styl typická.

U druhého outfitu jsem se rozhodla pro elegantnější a trochu netradiční večerní variantu. Halenka s puntíky díky svému řešení kolem krku působí velmi žensky a elegantně, aniž byste musely odhalovat jakýkoli kousek kůže. Spojení s černými cigaretovými kalhotami vytváří maskulinní dojem, který je v poslední době velmi populární, stejně tak jako vázankový límeček u košile a oboje tak přináší do tradičního stylu něco nového. Look jsem doplnila černými koženými doplňky a samozřejmě červenou rtěnkou, která při inspiraci Paříží nesmí chybět.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články