Právě čtete

Tipy, jak nosit koženou bundu

7551  
Sdílet: 

Tipy, jak nosit koženou bundu

Ve svých článcích pořád dokola mluvím o základech šatníku a jeho organizaci a dnes tomu nebude jinak. Nemusíte mít skříň plnou oblečení, abyste mohli vytvořit zajímavé outfity pro různé příležitosti. Je to docela stejné jako u jídla, když máte dobrý a kvalitní základ, je to hračka, stačí to něčím okořenit a máte hotovo.

4. 9. 2015 2 min. čtení Simona Švarcová
Tipy, jak nosit koženou bundu

S oblečením je to dost podobné, když budete mít vybudovaný kvalitní základ šatníku, stačí outfit okořenit zajímavým doplňkem ve formě klobouku či výrazného šperku a máte vyhráno.

Já vám to dnes ukážu na dalším základu šatníku – černé kožené bundě. Ta je další z věcí, která se velmi snadno kombinuje a která vám, pokud bude kvalitní, vydrží roky, takže se do ní nebojte zainvestovat. Tentokrát jsem připravila tři odlišné outfity, které mají jedno společné, černou koženou bundu. Všechny outfity jsem ladila do černo-bílé kombinace, ale i přesto je každý úplně jiný a vhodný pro jinou příležitost.

1) Klasická kombinace s džínami a bílou košilí

1966

Kombinace modrých džín, bílé košile a kožené bundy není ničím výjimečná. Já jsem zvolila džíny s dírami na kolenou, klasické černé lodičky a košili se zajímavým detailem ve formě zavazování ve výstřihu. Protože košile má zlaté knoflíky, ladila jsem barvu kovu i na brýlích a ostatních špercích.

2) Kombinace s úzkou sukní

1821

Pokud nemáte v práci extra přísný dress code, nic vám nebrání, abyste si ji nemohly vzít i k elegantnějšímu pracovnímu outfitu. Pro mě jsou do práce například tabu džíny, ale kožená bunda nevadí, a tak ji ráda využívám jako součást pracovních outfitů. Zkombinujte například černou úzkou sukni ke kolenům s páskovými botami, přidejte volnější košili, kterou zastrčte do sukně, na hlavu nasaďte klobouk, přes ramena přehoďte bundu a můžete vyrazit do práce i na pracovní schůzku.

3) Kombinace s maxi šaty

1752

Nemusíte se ale bát ani kombinace s šaty. Já jsem zvolila bílé maxi šaty, ve kterých se cítím jako víla a kožená bunda jim dodá trochu toho potřebného koření a lehce zdrsní výsledný look.

A jak nejraději nosíte koženou bundu vy? A který outfit je vašemu stylu nejbližší?

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články