Právě čtete

Tipy na jarně-letní outfity od Style Cookbook

11485  
Sdílet: 

Tipy na jarně-letní outfity od Style Cookbook

Jaro je naprosto ideální čas jak k organizaci šatníku, o které jsem vám psala v předchozím článku, tak k nákupům nového oblečení. A přímo vybízí k experimentům a zkoušení věcí, které byste si na sebe loňský rok nevzali.

13. 5. 2015 2 min. čtení Simona Švarcová
Tipy na jarně-letní outfity od Style Cookbook

Třeba pro mě je letos jednou z takových věcí rozhodně džínová bunda, nad kterou bych ještě loni ohrnula nos.  Baví mě, že je to univerzální kousek oblečení, který se dá vzít jak k elegantní sukni s vysokým rozparkem na rande, tak i k maxi šatům a květinovému věnečku na letní festival. Její výhodou je, že ji můžete vzít téměř ke všemu, výjimku snad tvoří jen džíny ve stejném odstínu. Naprosto skvěle bude vypadat k letním šatům či sukním všech střihů a délek, ale nebojte se s ní trochu shodit i elegantnější šaty. Ohrňte si rukávy, nazujte lodičky na podpatku a máte vyhráno.

1) Outfit do práce

Džínová bunda Tchibo, kalhoty Zara, svetřík Tchibo, boty Aldo, košile Zara, kabelka Furla, brýle Michael Kors, hodinky Daniel Wellington

2) Outfit na festival

Džínová bunda Tchibo, maxišaty Mango, květinový věneček a šperky H&M

Další novinkou, kterou jsem letos zařadila do šatníku, je krátký pletený svetřík, který mi v teplých dnech nahrazuje sako a v kombinaci s bílou košilí s ohrnutými rukávy vypadá natolik elegantně, že si ho s klidným srdcem mohu vzít na pracovní poradu. Nemusím se tak mačkat v saku a tmavě modrá barva v kombinaci s nude odstínem bot a kabelky je vítanou změnou v záplavě kancelářské šedi a černi.

Nebojte se na jaře také trochu zaexperimentovat a oživit svůj šatník!

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články