Právě čtete

Tipy na jarní outfity od A Cup of Style a Style Cookbook

8488  
Sdílet: 

Tipy na jarní outfity od A Cup of Style a Style Cookbook

Jaro je za dveřmi, což se snad už brzy projeví nejen na počasí, ale i na tom, jaké oblečení budeme už brzy vídat kolem sebe. Abychom nabrali inspiraci a sílu na nezadržitelně se blížící jarní vítr v šatníku, zeptali jsme se našich oblíbených blogerek, co budou letos nosit a co mají na jaře nejraději.

7. 3. 2016 2 min. čtení Redakce
Tipy na jarní outfity od A Cup of Style a Style Cookbook

Nicole z blogu A Cup of Style

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaro je čas procházek a kávy do kelímku. Vezmu si ji s sebou, pustím si hudbu do sluchátek a místo tramvaje se raději projdu pěšky. Praha je nádherná, a pokud zrovna nemám podpatky, baví mě chodit po jejích kostkách. Nechám za sebou vlát kabátek a užívám si sluníčka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Simona z blogu Style Cookbook

4405

Březen je měsíc, kdy se pomalu probouzím ze zimního spánku, nesměle vytahuji první jarní kousky ze skříně a užívám si prodlužující se dny. Venku ještě není takové to pravé jaro, ale já už bývám mnohem optimističtější než v únoru, který je pro mě každoročně kritický.

Nejraději mám víkendové procházky po Praze, kdy se můžeme s manželem jen tak toulat po městě, kolem řeky a procházet se po místech, která už velmi dobře známe. Zalézt si do oblíbené thajské restaurace na Starém Městě a cestou objevit nové zákoutí pro vyfocení mého outfitu. Na březnu je nejlepší to, že občas se už jaro ukáže natolik, že můžu konečně odložit zimní kabát a vyjít si jen v oboustranném ponču, které se dá nosit na několik způsobů, a když je to potřeba, dá se použít i jako XL šála, která příjemně zahřeje. K elegantnějšímu outfitu ho stačí přepásat pěkným páskem, nazout lodičky a vyrazit třeba na výstavu. Já o víkendu nosím hlavně džíny nebo tzv. jeggins. V pracovní dny musím dodržovat firemní dress code a tak si džíny oblékám alespoň o víkendu, abych si to vynahradila.

Když  nám zrovna počasí nepřeje, jdeme se schovat do skleníkové expozice botanické zahrady Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Zahrada se nachází v centru Prahy, takže není potřeba za ní nikam daleko cestovat. Je to hezké místo jak pro procházky a relaxaci, tak třeba i pro originální rande. V létě si určitě nenechte ujít venkovní expozice, které obsahují 3000 druhů rostlin, v zimě se zase jděte ohřát do skleníků, kde najdete plno rostlin tropického lesa.

4489_1

 

Lucka z blogu A Cup of Style

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na jaře se vždy těším na to počasí, kdy zahodím kabát, ohrnu si džíny nad kotníky a vyrazím jen ve svetru. Navíc nedám dopustit na proužky, které mi za teplého počasí evokují moře a dovolenou. V tomto počasí se mi i mnohem lépe píše a pracuje na blogu, mám zkrátka lepší náladu a krásnější dny.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články